Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

RANGE ROVER EVOQUE

Günümüze kadar üretilen en kompakt Range Rover olan Evoque, 
İstanbul'da Borusan Otomotiv'in ev sahipliğinde  tanıtıldı.
2011'e kadar üretilen en hafif, en küçük, en az yakıt tüketimine sahip Range Rover olan Evoque, ilk kez Londra Kensington Sarayı'nda dünyaya tanıtılmıştı.

Kompakt boyut; Range Rover'ın bugüne kadarki en düşük CO2
emisyonlu aracının, dört silindirli turbo benzinli ve dizel motorlarda üstün performansından faydalanabilmesini de sağlıyor. Range Rover Evoque, 130gr/km'nin altındaki emisyon oranı ile markanın sürdürülebilir çevre politikasına bağlılığının  bir göstergesi.
Evoque, Pure, Prestige ve Dynamic adı verilen üç ana tasarım teması üzerine oturuyor. Araç Range Rover Sport'tan 187 mm daha alçak ve 430 mm daha kısa . 2.2 litre turbo dizel motoru 150 ve 190  beygir güç üretebiliyor. Altı silindirin üstünlüğünü ve dört silindirin yakıt tasarrufunu bir araya getiren yeni 240 beygirlik 2.0 litre benzinli motor ise aracın en iddialı seçeneklerinden biri olarak görünüyor. Tüm seride 6 vitesli otomatik şanzıman seçeneği bulunuyor.

Evoque 'un özelliklerinden bazıları şu şekilde,
Kör nokta ve 5 kameradan oluşan izleme  sistemi, yeni park yardımı, dijital uydu tv, arka koltuk eğlence paketi, anahtarsız giriş, elektrikli bagaj kapağı, ısıtmalı ön cam...
Range Rover Evoque Lansmanı'nın bir parçası olan''Şehrin Nabzı'' projesi kapsamında, City Shaper’lar Range Rover Evoque ile İstanbul’da yaşadıkları deneyimleri sosyal medya yoluyla dünyanın farklı ülkelerinden izleyicilere aktarırken, İstanbul’un tanıtımına olumlu katkı sağlayacak...Şehrin Nabzına buradan Land Rover Türkiye'ye   ise buradan ulaşabilirisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..