Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

MERCEDES'TEN BİR LANSMAN DAHA

Travego'nun sahneye çıktığı an! İlk aracını 125 yıl önce üreten Mercedes Benz,
yeni Travego'yu piyasaya sundu.Tasarımında çok önemli bir değişiklik yok.
Ancak, Ön Çarpışma Koruyucu Sistemi ( Front Collision Guard ;FCG ) en önemli yenilik olarak yer alıyor, Travego'da...





Önemli ve bir çok yenilik var Travego'da ama dış  tasarım olarak aynı araç.
Lansman, Berna Laçin'in  sunumuyla başladı. Eski zamanlara dönerek   adını  tekrar hatırladığımız efsane 302 ve köfte-ekmekli, sarmalı dolmalı yolculukları bize hatırlatan Berna Hanım'dan, sanki MagazinUlaşım üyesi  Mehmet Ali Sade Ağabey'imizin yazılarını okuyarak sunuma gelmiş izlenimi edindik!!

Biraz!  soğuk olan salonda kemanlı resitali dinlemenin güzel olacağını düşünmemize rağmen  bir an önce bitmesini bekledik.Ancak kumdan resimler yapan sanatçı arkadaşı izlemek çok güzeldi. İşte  sanat; dediğimiz kumdan resimlerde; otobüs yolculuklarımız, gözümüzde canlandı.

Sunumun sonunda Travego otobüslerin yan salonda olduğunu bildiğimizden o taraftaki  perdelerin açılmasını bekledik. Bu arada ışıklar sönük ve müzik hızlanmışken sahneden duvar yıkılarak o gecenin adına toplanılan TRAVEGO  duvarı delerek ve kırarak sahneye gelmez mi?Tanıtımın en heyecanlı sahnelerinden  biriydi.Işıklar arasında Travego'yla yüzyüze gelerek (gerçi arada ciddi bir mesafe vardı!) tanışmış olduk..Sonrasında yan taraftaki 15 SHD  ve 17 SHD modellerini incelemeye çalıştık.Ancak araçlara bir sevgili gibi bakan!  ( arkadaşların affına sığınıyorum) MagazinUlaşım ekibini kötü bir sürpriz bekliyordu.Lansmana katılan katılımcıların  (ne cümle kurduk ama!) bazıları o aracıda, bu aracıda göreyim, kusur kalmasın diye  dolaşırken  araçların önünde durarak fotoğraf çekilemez hale getirdiler.Ancak, güvenliğe iş kalmadan manken ablaların da iyi niyetiyle! güzel fotoğraflar çektiler. 

Sonrasında o kadar emek sarfedildikten sonra gıda takviyesi gerekti. O işi de yaparken kah Ziynet Sali'nin şarkılarıyla 302'lere 1975, 1985 lere gittik, kah ''Bodruma da gittik beraber'' . ''Ah bu hayat çekilmez'' derken kimide'' kim arar seni kim'' dedik.Doğrusu güzel bir nostalji  yaptık, aslında eskileri özledik.Güzel bir geceydi, güzel bir tanıtımdı biraz daha sıcak olabilirdi. Mercedes Benz Travego'nun duvarı delerek sahneye gelmesi, Travego'nun medeni cesaretini de gösterirken 1990'lardaki yerden asfaltı kırarak fırlayan Renault 21 Concorde'u hatırladık. Güzel bir geceydi.

olarak katılmış olduk.302, 303, 304, 403 derken güncel ve yeni Travego'ya  ulaştık..




 TüRkiye'nin TrAVEGO'ları.




Kumdan otobüs yolculukları .




 Travego'lar hazır kıta.
Ön Çarpışma Koruyucu Sistemi ( Front Collision Guard) nden bir kesit.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..