Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

EDONiS, ESROBOTEK, FABAEURO

Yerli araçta yeni bir marka; Fabaeuro.
Yeşil araç, 4x4 Utv 500 ve 800 cc dizel ve benzinli  motor versiyonlarına sahip.
Fabaeuro markasıyla araç imalatı yapılıyor, İzmir'de.





Dr. Ing. John Bülen Ateş, Dr.Ing.Nicola Materazzi,
Dr.Ing.Ali Canko, Dr.Ing. Federico Trombi' nin ortak oldukları firma;
hava, kara ve deniz araçlarını kit olarak satacaklarıbir sektör oluşturuyorlar.Firma, Edonis'in tüm haklarına sahip olan B. Engineering firmasıyla beraber çalışıyor.
Edonis'in İzmir'de imal edilebilmesi için altyapı oluşturuyorlar.İleriye dönük olarak mevcut Edonis'in yeni modeli veya modellerinin imali de gündeme gelecek.
Fabaeuro markalı araçların dünyaya gelmesinde Esrobotek firmasının rolü var.












Fabaeuro'nun sitesinden yaptıkları ve yapacakları..
İtalyan B.Engineering ile ortak çalışmalar yapan FABA aynı zamanda EDONIS in Türkiye'de üretilmesi için alt yapı oluşturmakta.FABA sportif kit Hava , Kara, deniz araçları tasarımı ve prototip üretimi ile yeni bir konsept ile dünya bir ilke imza atmaktadır.KİT olarak satılacak araçların tüm parçalarını üreterek pazarlamakta olan FABA aynı zamanda komple üretim hatları ve LİSANS da satmaktadır.
13 Farklı model ve tipte çeşitli araçları bulunan FABA izmir EGE serbest bölgesini üst olarak seçmiş ve tüm otomotiv parça üreticilerini de bu bölgeye Lokomotif olarak çekmektedir.İtalyan B.ENGINEERING ile yapmış olduğu ortak tasarım ve üretimler ile önümüzdeki yıllarda tüm dünyadan partnerler ile daha da büyümeyi hedeflemektedir.Italyan Piaggio 500cc su sogutmalı motor ile yeniden tasarlanmıştır. Otomatik CVT H-L-P-R vitesleri ve kilitli diferansiyeli ile mükemmel konfora ulaşmış olan küçük araç şimdi hava yastığı ve ABS ARS fren sistemleri ile yeniden Modellenmiştir.
Ali Canko ile İtalyan Federico Trombi ve Nicola Materazzi'nin EDONIS'i ile başlanan diğer projeler Türkiye'de hayat bulmaya başlıyor. Tüm kalıpları ve matematik modelleri izmir'de yeniden stil alacak .
New Concept BITLISYeni model üretim lisansları ile birlikte B. Engineering tarafındanMr. Ali Canko, Mr. Trombi, Mr. Materazzi ve Mr. John Bulent ATES ile yeniden stil alacak
B.Design 2008 yılında üretimi planlanan yeni model için kalıp ve fikstür üretimi başladı. B. Engineering tarafından test ve diğer işlemleri yapılacak modelde Ekonomi ve sürüş keyfi ön planda tutularak Dizel motorlu ve otomatik şanzumanlı olarak üretilmesi planlanmakta .
Esrobotek, Gaziemir - İzmir
Tel: 90 232 257 61 62 Faks:90 232 257 61 60
www.fabaeuro.com










Araçlar, dünyaca ünlü satış ve pazarlama sitelerinden Alibaba'da da yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..