Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

TORUK CARS

Toruk Grup, elektrikli otomobil üzerinde çalışan bir araştırma-geliştirme topluluğu ve şirketi..İnternet sitesinde kendilerini kısaca tanıtmışlar..
Toruk Grup - Elektrikli Araba Şirket; 'Toruk Grup size gelecek nesil elektrikli arabaları sunabilmek için birlikte çalışan tasarımcı ve mühendislerden oluşan bir araştırma geliştirme topluluğudur.
Toruk Grup elektrikli arabaları performans başta olmak üzere verimlilik ve tamamen müşteri istekleri doğrultusunda geliştirilir.

Bu projede yer alarak elektrikli arabanın şekillendirilmesinde de yer almış olacaksınız. Sadece seçmek ile kalmayıp aynı zamanda arabanızın her ayrıntısında söz sahibi olacaksınız.

Yerli otomobilde tüm girişimler

En son tasarımımız çok yakında sizlerle!''
Bu araçla ilgili gelişmeleri
Torukcars.com
adresiyle beraber
www.facebook.com/profile.php?id=100000853381418 adresinden takip edebilirsiniz.
Elektirikli araçlarla beraber diğer alternatif enerjiyle çalışan, çevreyi ve sağlığı kirletmeyen, ekonomik, sağlam araçların yapılabileceği zorluklar olsada mümkün.İmkansızlıklar içinde Devrim Otomobili yapıldıysa ve hala yürüyorsaçok daha iyi ve gelişmişi yapılabilir , imalata geçilebilir.Yeter ki ilgililer,
üniversiteler, kamu ve özel kurumlarıyla birey olarak bizler destekleyelim..

1 yorum:

  1. Elektrik motorlu otomobil ekonomik bir araçtır ve en büyük problemi menzilidir. Başlattığımız çalışma ile bu otomobillerin menzili uzatıyoruz. Henüz tamamlanmamış olmasına rağmen rağbet gören sistemimiz büyük ilgi görmeye devam ediyor.
    Aracınızı nerdeyse her yerde şarj etmeniz gerekiyor. Kullanacak olduğunuz sistemimiz sayesinde şarj sürenizi maks. düzeye çıkarıyoruz, yani şarj için zaman kaybı bitiyor.
    Çalışmalarımız şimdilik otomobil ile sınırlıdır, ama tasarımına başladığımız Uzay Aracımız'da da kullanmayı düşündüğümüz bir sistemdir. Hatta uçak ve ağır vasıtalara da uygulama şansımız doğacak.
    Detaylar için http://www.chalilozdemir.com/?elektrik-motorlu-oto

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..