Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

LADA 2190

 Lada mı Renault mu?Lada  ucuz  otomobil üretiyor, üretmek istiyor... Uzun süredir imal ettiği, Niva gibi modeller bunu doğruluyor.Son olarakta Renault- Nissan grubuyla işbirliği içindeki Lada; ucuz, talep gören, ekonomik bir otomobil üretme derdinde.Bu modelin adı; 2190.2011 yılında piyasaya sürülmesi beklenen otomobil Türkiye'ye gelir mi? Gelirse ne zaman? Belli değil.

Ancak şu an itibariyle Lada'yı satan Çelik Motor,
internet sitesinde sadece Lada Niva'nın fiyatlarını veriyor.



Bu araç hangi markanın modelini hatırlatıyor?


Yukarıdaki sorunun cevabını da verelim;
Lada'nın işbirliği içindeki Renault- Nissan grubunun
Bursa'da imal edilen Symbol'ünü hatırlatıyor. Aynı alt yapıyı paylaşmaktan başka görüntü olarakta Symbol'ün kopyası gibi.
Aynı yapıyı paylaşacak olan 2190'da belki Türkiye'de imal edilen parçalarda kullanılabilir.. Lada 2190, Renault Symbol ve Dacia Logan'ın sıkı bir rakibi olursa şaşırmayın..


1 yorum:

  1. BU yil SONU RUS PAZARINA girecek olan yeni Lada Sedan, ayni zamanda Ladanin 45 yilik modeli olan Nova serisinin yerini alacak. Lada Nova,bugüne dek 17 milyon adet satti ve yil sonu emekliye ayriliyor. Yani bir baska demecle Dünyanin en son Haci Murati Otomobil Dünyasina gözlerini yumuyor http://www.autobild.de/artikel/lada-nova-wird-eingestellt-1880131.html
    Ertan Adsız

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..